İŞİD üzvləri sağ qalmaq üçün saqqallarını qırxırlar » AzNews.info -Xəbər portalı

Bölmə: Sosial, Kriminal

İŞİD üzvləri sağ qalmaq üçün saqqallarını qırxırlar

İŞİD üzvləri sağ qalmaq üçün saqqallarını qırxırlar

“İslam dövləti” terror təşkilatının döyüşçüləri İraqın Mosul şəhərində dinc əhalidən seçilməmək üçün saqqallarını qırxırlar.

Oxu.Az RİA Novosti-yə istinadən xəbər verir ki, bu barədə yerli sakinlər məlumat veriblər.

“Mən İŞİD yaraqlılarını görmüşəm. Onlar saqqallarını qırxıblar və paltarlarını dəyişiblər”, - Əbu Saif adlı şəhər sakini bildirib.

Onun sözlərinə görə, yaraqlılar snayperlərin hədəfinə çevrilməmək və şəhəri asan tərk etmək üçün xarici görünüşlərini tamamilə dəyişiblər.

Mənbə: Oxu.Az
loading...

* Mətndə orfoqrafik səhv aşkar etdinizsə, səhv olan hissəni qeyd edib Ctrl + Enter düymələrini sıxın.

Oxşar xəbərlər

Şərhlər


Watches are alive. The handreplica watches is the hands of the clock; the minute hand is its heart; secondrolex replica hand is its faith, to lead it to the direction of therolex replica dream went; and time is the most important, Time isreplica watches uk its soul, its purpose.

  • #2
  • 10 mart 2017 04:55
  • Yazan: weekup
Ik snap het niet om aan te tonen u de nieuwe replica horloges modellen elke dag want natuurlijk de meest populaire zijn nog steeds de replica horloges nederland oudere modellen. Dat, hoe het wordt langzaam begint te veranderen als ik zie wel een flink aantal nieuwe nep horloges modellen coming out en het bijhouden van de nieuwe originele horloges. Het is waar dat geduld is een deugd in deze zaak en dat er een bijna redelijke wachttijd voordat een nieuw model wordt gekloond in een kwaliteit die het waard om te kopen, maar eerlijk gezegd waar is de replica horloges hublot haast? Zelfs de nieuwe echte luxe modellen populair geworden na een paar jaar dus je zou uiteindelijk op een net op tijd voor de "nieuwe trend".

Ik koos dit omdat het hebben van een quartz uurwerk en kijken bijna precies zoals het origineel en op de top van dat kost 5k het is niet zo'n big deal om het rond te slagen voor een origineel. Het verschil tussen dit en het origineel is dat de wijzerplaat van het origineel is helemaal zwart wat betekent dat de replica horloges rolex handen en markers zijn ook zwart. De handen en markers op dit ene volgen hetzelfde Hublot patroon en ik hou van de roestvrij staal gloed op de zwarte wijzerplaat om eerlijk te zijn.

Adınız:*
E-Mail:
Yağlı Əyilmiş Xətt altdan Xətt öndə | Sol tərəflə yığ Mərkəzdə Sağ tərfdə yığ | smayl qoşmaq Bağlantı qoşmaqBağlantı ilə qorunan Rəng seçimi | Gizli mətn Məqalə qoş seçilən mətni kril əlifbasına çevir Spoyler
Kodu daxil edin: *