Bakıda sürücülər dayanıb qəzaya baxdılar, avtobus maşınlarını sürüdü » AzNews.info -Xəbər portalı

Bölmə: Hadisə, Avto

Bakıda sürücülər dayanıb qəzaya baxdılar, avtobus maşınlarını sürüdü – FOTO

Bakıda sürücülər dayanıb qəzaya baxdılar, avtobus maşınlarını sürüdü

Paytaxtın Nərimanov rayonu ərazisində iki yol qəzası baş verib.

“Qafqazinfo”nun hadisə yerində olan əməkdaşlarının verdiyi xəbərə görə, qəza Ziya Bünyadov prospektində “Çermet” körpüsünün girişində olub.

“Geely” markalı 90 RD 351 dövlət nömrə nişanlı avtomobili idarə edən Əli Ramazanov idarəetməni itirərək maşını aşırıb. O bildirib ki, buna səbəb qarşısındakı avtomobilin qəfil əyləcə basması olub. Ə.Ramazanov də həmin avtomobilə dəyməmək, qəzadan yayınmaq üçün istiqamətini dəyişib. Bu zaman maşın aşıb. Sürücü xəsarət almayıb.

İkinci qəza da eyni yerdə, lakin yolun əks istiqamətində baş verib. Aşan maşına baxan minik avtomobilləri sürəti azaldaraq yolun ortasında dayanıblar. Bu zaman körpüdən əsas yola çıxan 10 TG 291 nömrəli 20 saylı marşrut avtobusu qarşısındakı 5 avtomobili sürüyərək yolun kənarına çıxarıb. Bu zaman 51 BC 837 nömrəli “VAZ 2104” markalı, 90 UJ 478 nömrəli “Mercedes” markalı avtomobillərə ciddi ziyan dəyib. Digər maşınlar isə yüngül əzilib.

Hadisə yerinə polis əməkdaşları cəlb olunub. Araşdırma aparılır.

Bakıda sürücülər dayanıb qəzaya baxdılar, avtobus maşınlarını sürüdü
Bakıda sürücülər dayanıb qəzaya baxdılar, avtobus maşınlarını sürüdü
Bakıda sürücülər dayanıb qəzaya baxdılar, avtobus maşınlarını sürüdü
Bakıda sürücülər dayanıb qəzaya baxdılar, avtobus maşınlarını sürüdü
Bakıda sürücülər dayanıb qəzaya baxdılar, avtobus maşınlarını sürüdü

Mənbə: Qafqazinfo.az
loading...

* Mətndə orfoqrafik səhv aşkar etdinizsə, səhv olan hissəni qeyd edib Ctrl + Enter düymələrini sıxın.

Oxşar xəbərlər

Şərhlər


  • #1
  • 8 aprel 2017 13:57
  • Yazan: geage
Le Rolex: la meilleure replique montre de luxe qui transmet le statut, le prestige et l'excellence. Une fois que vous en possédez, il est probable que vous n'aurez jamais besoin d'une autre pièce d'horlogerie.

Non seulement ils sont construits pour durer plusieurs générations, mais les modèles replique montres sont classiques et durables. La clé de la garde-robe d'un homme élégant est d'avoir des accessoires qui offrent une polyvalence et pratiquement et unereplika klockor Rolex s'inscrit certainement dans la facture.

  • #2
  • 21 aprel 2017 10:12
  • Yazan: weekup
Dit is de echte deal die ik durf te zeggen. En daarmee bedoel ik dat het echt een goede kloon is van een exact Rolex Daytona model. Het is een van de horloges replica nieuwe Daytona modellen met een meer frisse look en feel, maar houdt nog steeds de klassieke look van een volledig geel vergulde stuk. Plating is goed en het is volledig gepolijst zodat voor jullie van jullie die, zoals geel goudhorloges, dit een stukje waar je oogballen op moet hebben.

Beweging is Japans automatisch en de replica rolex secondenhand veegt mooi uit. Gewicht is ook goed en de zwarte chronografen op de witte wijzerplaat maken het duidelijk meer dan waarschijnlijk de oudere meer bijpassende modellen. Dial elementen hebben zo'n goede Pools! Handen en cijfers weerspiegelen het zonlicht en het wit in het midden maakt het zoveel koeler. Krasbestendig replica horloges rolex daytona kristal is goed geplaatst op de behuizing, dus in het algemeen ziet u hoe een fatsoenlijk Daytona horloge van goede kwaliteit zou moeten lijken. Niet te duur, maar zeker het extra geld waard.

  • #3
  • 6 iyun 2017 13:00
  • Yazan: JOE
Comments: very rolex gmt pleased with the longines watches headquarters - Switzerland Schaffhausen watchmaker to omega replica watches learn to participate in the tabulation process, to understand the movement of the mysterious

Adınız:*
E-Mail:
Yağlı Əyilmiş Xətt altdan Xətt öndə | Sol tərəflə yığ Mərkəzdə Sağ tərfdə yığ | smayl qoşmaq Bağlantı qoşmaqBağlantı ilə qorunan Rəng seçimi | Gizli mətn Məqalə qoş seçilən mətni kril əlifbasına çevir Spoyler
Kodu daxil edin: *